Tuesday, July 25, 2006

Chapter 87 - 4 Days To Go.

My 2 months of practical is nearing the end. Hepi3... after this leh la aku consentrate kat kelas. Byk kelas yg aku dah tuang; secara sengaja mahupon x sengaja. Especially kelas bahasa jepun ngan kelas cisco. It's hard to miss the japanese classes. Sekali miss mmg susah nak catch-up. Bukan aku ada private tutor atau paling busuk pon housemate yang amik jepun skali. Kelas cisco pon sama.... Tu je kelas yg aku bleh ampu lecturer. Kalau x dtg, kena ampu lebih la... Hahahahahh

4 days to go, there are more things I need to learn. I realized it just now. I was suprised to see my neighbor here at the office this morning. He's a good friend to my brother. He's doing some hardware installation dan aku pon menyibok sama since I've got nothing to do. BZ BZ BZ.... Dah dapat tajuk tesis. Just some exploration of idea. Thanx to Ily. Try mintak permission nak co-op ngan dia...

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody