Thursday, July 13, 2006

Chapter 82 - To Satisfy The Lust

Huaarghh *sigh.... Still feel sore. Lama dah x main futsal ngan classmate. Last night sblm tido, bantai main bluff sampai pukul 2 pagi. 5 hours of sleep then going to work. 3 days of absent, much happening here. Staff marketing, PR, etc. dok busy pasal business trip ke Sabah. Tepon meja aku dah jadi tepon operator, so every 3 to 5 minutes, there is someone at my cubicle making calls. Aigoo.. Oh! forgot to mention, there is another practical student here. SHE's here doing database and stuff. Didn't have time to talk yet as I am busy doing nothing (<-- as usual). But everytime I looked around, she's in her world of YM! Same here.

Thank god we found the ADSL router's receipt. Otherwise, we would consider on buying a new one. And that mean more money wasting. Dah la kereta mencekik duit minyak, tambah lak ngan hal2 remeh. Semalam lak aku kluarkan duit beli bola futsal. Mintak ngan dak2 ni memang liat. Boleh lak time nak bayar bojan leh buat2 tgk knee pad, bukan nak hulur duit. Rasa cam nak lutut kan je mamat tuh. Hmm..tunggu duit ptptn je nih. Manyak mende mau beli maaa... V3X is in my wishlist.

Lupa lak nak kutuk UiTM. Camne leh lupa ni.... New semester, but same ol' problem. PENDAFTARAN yang semacam sial. Until now, 4th day in the new semester, I didn't register yet.

Before ~
  • Pro : Register online (accessible anywhere)
  • Cons : Problems with class. Some of them are suddenly full without any student in it. Apo UiTM ni bela jin ke hape? Daftar secara ghaib. Hahahha... ingat jin xnak belajar networking ke?
  • Cons : Still with the class. Some of the class size are not precise. 1 batch Networking students ada dalam 70 orang (<-- roughly). Kelas 2 bijik offer utk 15 students each. 15 x 2 = 30. Mampusla lagi baki 20 students kena belajar sendiri dan lagi 20 students tenung siling umah sewa/hostel tatkala kawan2 mereka tgh kusyuk belajar.
Now ( with installation of SRMMFLS 1.0 System abbv of "Stupid Registration Make Me Feel Like Stupid 1.0 System") ~
  • Cons : Admin dah registerkan on behalf of students (<-- Apo derang nih dah xde keje lain ke. Mesti dah mati akal, tak tau nak buat apa ngan masa terluang)
  • Cons : Register on location (<-- Imagine 6 PCs for over hundreds of students. ==Latest update== 4 PCs available for registration) (<-- bangang kan?)

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody