Tuesday, July 18, 2006

Chapter 84 - Hopelessly Confuse

You can do much more with RM50 k than spent it all just for dewan and sucky food for RM90 sekepala. Give me that much money, I'll have the wedding everybody wish they have; Great food, comfortable venue, superb live band and strippers. The only time that I enjoyed was when we boys (<-- yang dah ada anak-bini pon ikut gak. Infact, derang la ringleader) went for karaoke at Imbi Plaza's News KTV. 5 hours to the wedding, kitorang amik cab gi Imbi pastu karaoke x ingat dunia. Bini call semua haram x nak angkat. Takut kantoi. 2 jam lepas tu balik ke hotel naik monorel. 1st time naik monorel even though aku orang KL....

Akhirnya orang semua dah konfem yang CT mmg bercinta dan akan kawen ngan DK. Walaupon x berahsia lagi, tapi bila media pulun tanya soalan masa PC semalam, jawapan "Biarlah Rahsia" masih lagi faveret CT. Mungkin masih dalam mood mempromosikan lagu baru dia tu. So aku pon bukak la radio ERA yang katanya #1 kat M'sia ni dan dengar la lagu "Suka Hati Engkaulah" diikuti dengan lagu "Hensemkah Orang Tua Itu". Aku pon SMS la hantar request lagu kat ERA. X banyak, 1 lagu je... "Mungkinkah Kerana Dia Kaya". Tunggu punya tunggu x jugak diudarakan lagu pilihan aku. Kembali ke tajuk asal.... Aku dengar yang DK tu mula tertarik ngan CT personally bila dia dtg umah CT time nak handle event grand CT kat London satu masa dahulu. CT pakai kain batik mcm orang kampung yang lain eventhough dia celeb top nasional. Cakap sopan santun, cedukkan nasi kat DK time nak makan....alahai, manisnya CT ketika itu. HHmpf.. Cuba kalau Nirmala Bonat yang pakai kain batik dan cedukkan DK nasi.... haram la DK nak pandang dia seblah mata. Nasi yang dia cedukkan pon belum tentu dia nak jamah. CT pon skrg dah cantik, dulu masa dia nyanyi lagu "Jerat Percintaan" sape pon x kesah sangat pasal muka dia pon macam jerat pelanduk time tu.
Wedding theme: 'Perkahwinan didalam taman'. Alang2 nak dalam taman toksah buat kat KLCC. Buat je trus kat Taman Negara, Pahang. Kan cukup flora dan fauna kat sana tu... mingle along with ulat gonggok sebesar french bread dan kumbang sebesar beg murid2 sekolah rendah kat Mesia ni.

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody