Monday, June 12, 2006

Chapter 74 - It's Cold In Here`

Brrrr...it's cold in here. Well, a lot to talk about but so malas to type. Maksud aku ngan sejuk tuh air-cond kat tmpt praktikal ni. Ntah sejak bila....minggu lepas x sesejuk begini. Maybe sejak World Cup kot ( <-- ntah kat mana la bende tu berkait..). Orang2 disini pon bagaikan putera dan puteri ais. Maksud tersirat tu. At least aku kisah tapi aku paham yang derang tu busy. They do not have time to joke all the time. Contradict with my trait who love to joke around. Making fun of people, sakat sana sini, etc. Well, we do go out for lunch, but that's it. That's the time my vocal cord functioning. Jgn kata anti-social...marah lak derang, just busy. One thing I know for sure, derang ni ais yang sukar dipecahkan. Mereka dah satu klik, geng, korum, etc. Lain kali aku kena bawak tukul yang lebeh besar....

WC sudah pon 4 hari berlalu. Few dissappointments and also few suprises. Yea, England sucks. Org asyik mempertikaikan kemenangan 1-0 mereka dengan alasan mereka patut bermain lebih baik. The heat is the scapegoat. Understandable. Panas la summer. Although aku ni x pernah pegi mana2 negara yang ada 4 musim apatah lagi orang putih, aku faham yang summer mmg panas. Tapi udah la dgn alasan... Macam main basket, member aku complaint kalah sbb court licin. Dey brader, the opposing team played on the same court, yet they won. So, what's the problem? Stop complaing and come up with solution. Kalau court licin, cari kasut yg grip atau guna petua Azam si Orang tua (<-- dah kawen), basahkan tapak ngan air gas. Pergh, pesan nenek moyang dia la tu....... Adeh, dah tersimpang jauh dari cerita asal. OK, Holland pon menang 1-0, but Arjen was brilliant. I think Iran did a good job considering their first WC (is it? ye kot...) as well as Trinidad dan Tobago (pelik la nama negara ni ada 'dan'). Germany with their flair offence but weak defence.
Still, semua team x main lagi. Tunggu je la.

Oh, tenggelam sungguh AF kali ni. The fourth edition of AF is not big as the previous one. Dunno why, maybe byk bintang2 malap kot. Aku dok layan baca 1 blog 'si lembut' yg slalu update berita AF disamping kutuk2 dan keji-mengkeji. Tergelak sengsorang aku dlm cubicle aku. Nak harap maddox, dia haram la nak post slalu. Sebok ngan buku katanya. Kembali kepada AF, I never a big fan of them. Sekadar amik tau la. Cam last year, the biggest star for me is Amylea. Damn!!! She's good. But this year masih malap lagi. Blom ada BANG lagi dalam rancangan realiti tu yang bleh menarik aku utk menontonnya. Sebut pasal reality TV, aduhai..bersepah kat TV. Setengahnya dah x real lagi dah. Bohsan la....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody