Thursday, March 31, 2005

Chapter 24 - Just A Little Bit

5 down, 1 to go.... Waaa... just now aku baru je menghabiskan paper CISCO. Adala tough sket coz budget soalan yg kluar senang2 cam past year nyer paper tapi x suma yang kita harapkan akan terjadi. Ceis!! So rite now, i just cross my finger... Tolongla wahai lecturer CISCO yang amat baik hati untuk lebih lembut hati ketika tanda paper aku...Huhuhuhu.....

So...dengan break 5 hari ni aku akan manfaatkan sebaik2nye utk last paper nanti.
1st 2 days - duk umah main PS2
3rd day - Keluar ngan Ijam tgk concert kawan dia
4th day - Balik Shah Alam (sblm tu singgah Low Yat dulu)
5th day - baru bukak buku...yezzaaaaahhh

Ishk...apsal leceh sgt firewall kampus nih... nak bukak itu x dapat, nak bukak ini pon x dapat.... bukak google pon x kasi.... apa crite nih?
So, these are among the forbidden words yang server haram nak pandang apatah lagi nak process (kalau search tu jgn harap dia nak display):
- game
- anime
- manga
- sex
- bittorrent

ah, chow la.....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody