Wednesday, March 02, 2005

Chapter 18 - The First Week Of March

Well, this is a picture i took at Genting Highland. One of them which i like most. Aku gi sana 2 minggu yang lepas. Of course ngan family. Coz, nowadays kalau aku cakap gi memana je, member mesti tanya, "gi ngan awek ye?". Huhuhu.... sedey2... Ah, aku pon x nak cerita byk2 pasal gi genting tu sbb aku bukan buat apa pon kat sana. I just went there to accompanied my family + my cousins which they came a day earlier. So, xde la gi main roller coaster ke hape... just lepak2 amik angin bukit yang segar.


This is one of my new 'neko's. Around 3 weeks old. Ada lagi 3 ekor kat belakang dia. So, this 4 ekor aku rasa yang 3rd generation kat umah aku. Of course nenek diorang dah mati, yang tinggal mak dia ngan uncle dia ngan kawan uncle dia. Kawan uncle dia aku suspect mentally disorder la... cam sengal je aku tengok... Sian pon ada..... Anyway, semenjak diorang dah belajar berlari dan memanjat, aku rasa aktiviti diluar rumah amat terhad seperti menyapu sampah (jarang buat), menyiram pokok bunga (pon jarang buat) dan menyidai baju dan membakar sampah (lagi la jarang).... Diorang asyik ikut je kemana aku pegi. Penat wooo.... Ni belum belajar panjat tingkat dan membuka tudung saji lagi ni... Aku harap uncle diorang tidak menurunkan ilmu tu kat diorang, sbb uncle diorang mmg hassler giler bab2 bukak tudung saji.....
Oh ya... tidak dilupai kepada ustat din, chah ngan akim, thanks for your comments. Especially kat ustat din yang telah mempromote blog ni kat kengkawan yang lain. Hmm...sebenarnya ~apai~ ngan ~mayat~ adalah org yg sama. Just fewer people call me that nowadays. Maybe aku kat tmpt baru, so diorang x tau la sejarah nickname aku. Dan aku lak x introduce kat diorang nick tu. I can stand if they call me so, tapi yang x thnnye soalan yang ditanya,"camne bleh dpt nama mayat?", "Apakah makna disebalik nama itu?" dan memacam lagi.... aku malas nak jawab je... Tapi korang tau kan..... huhuhuhuhu..... Pasal proposal kau ustat din mmg aku setuju...tapi aku x penah layan gundam seed destiny lagi, just gundam seed je... anyway, Im currently watching Prince Of Tennis, Tales of Eternia, FMA (mesti ko dah khatam) and looking for Gundam Seed 45 and above, Chobits dan apa2 lagi yang best....
p/s: neko is cat in japanese, i believe it is called katze in germany...

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody