Monday, March 07, 2005

Chapter 20 - Tahen Desu Ne....

*sigh*...I just join this course group in Yahoo!, which is my course group. Thought I would see some peaceful sight or whatsoever, but the first newsletter i got was this person arguing bout his/her unsatisfied with how things run in the organization. Huh.. Dari presiden sampai ke orang kebanyakan dok bertikam lidah dalam tu. Carut2an yang dicencored, tuduhan2 yg direct, tukang kipas yang mengkipas org2 tertentu.... Sehari je aku dapat 15++ mail dalam inbox aku. Penat nak baca satu2, aku delete je sume... Heheheh. Ikutkan hati nak je aku banned diorang, tapi dah aku bukan moderator, nak buat camne.... Plus, I bet others are enjoying the scenery. Yela... kalau sunyi pon bukannya diorang suka. Biarlah...




SEPET.... aku x sepet pon. But I watched dis movie last monday. My fren, si thoyol yang dok promote. Actually mmg dah terniat dihati nak tonton sejak aku tau Yasmin yang bikin filem nih. Though aku x brape layan her previous drama, 'Rabun' coz crite tu cam kurang ciri2 kemuda-remajaan bagi aku, but her reputation dari iklan2 Merdeka, Raya n lain2; showed me that she got vision. We need more person like that in our film industry. Neway, last Moday:

-duit dalam poket tinggal RM 12
-Still kat Shah Alam
-Nak sangat tengok Sepet!!!
-Tol nak balik = RM 1.10
-X makan lagi dan perut dah lapar
-Nak sangat tengok Sepet!!!
-Parking Mid-Valley = RM 1
-Tiket Sepet = RM 10
-Nak sangat tengok Sepet!!!

So, lastly... slepas pikir2, aku pegi gak... abis klas pkl 5.30 trus pegi mid-valley. Pegi awal, sbb takut jem. Sampai 6.45, tiket pkl 7.00.... Nasib baik sempat. Oh ye...aku pegi sengsorang je. Although still dalam 1st week ditayang, diorang dah letak dalam panggung kecik. Aku budget x ramai la yang datang, but turn out hampir penuh gak la. Plus ada mamat minah cina tengok skali. Wonder what pulled them to watch sepet. Think that, other film-maker should use the same formula utk tarik market cina n india.

Kay, the story soo touching. That at least what my fren told me. But, Sharifah Amani sooooo kawai-desu!!!!! Calling Jason 'sayang' with her cute voice..... Jelesnye!!!!!!! T_T
I was entertained by the film from the very beginning except the ending which aku rasa cam x complete je... What happen to Jason and orked in the end? But anyway, two thumbs up kat yasmin.... very nice. She really speaks her heart out in this film. Think u guys should go and watch fer yerself.

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody