Sunday, March 06, 2005

Chapter 19 - 4 Days Before Milan ~ Man United Clash

So bummed..... How come Man U only managed to draw with Crystal Palace... Now the gap is back to 9 points and Arsenal's deficit become to 2 points.....Aiyaa....So close to chase Chelsea.... Neway, hope they regain their goal fest this wednesday when they gonna head-to-head with AC Milan for the 2nd match of CL. Ganbatte!!!
2 mlm yg lepas, aku telah pegi ke jamuan dinner course aku...believe me, we're the only course yang buat dinner tiap2 semester. Well, the dinner took place at Tanjung Harapan yang mana ianya terletak lebey kurang 30+ km dari Shah Alam...Jauhnya...tambah 10 km lagi sampai umah aku... But honestly, dinner tu x mengecewakan. The food was nice and I was quite entertained that night... Cuma, aku semeja ngan all-boys... so ratio makanan aku tu dah kurang sket.... but, no complaint bout that... Yang penting, aku dah tambah member. Ye la.... masa mula2 masuk tu kan aku lone-ranger je... nggak kenal sesapa... Tapi skrg kalau jumpa tgh jalan, bleh la tegur2 sket, angkat tangan ke ataupun show some cool face while raising up my eyebrows.
Kayla... To those yang ada exam ke hape ke minggu depan, I wish yall gud luck and all da best (including myself). I dunna bout u guys, tapi akunyer xm 20 hb karang... rasanya... aku pon x tengok jadual lagi. It's kinda bad habit of mine, suka tgk jadual last2 minute. Penah dulu terkantoi, tapi x serik2..... Hope to change that next sem...Huhhuhuhu...
p/s: Sesape ada blog, please post it to me....u told me u have one, rite Chah? Ustat xkan xde?

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody