Thursday, March 24, 2005

Chapter 23 - The Radiator

another sigh.... Hear this. I was on my way back to Shah Alam when I realized that the car's radiator is overheated. Luckily I realized it soon enough coz I nearly exit the Sentul. Enjin kreta dah mcm nak padam sendri. Aku pon pikir la,"Apahal lak kreta nih..menggeletar semacam je". Turned out that the temperature dah max giler. Aku naik cuak la. Trus masuk satu lorong tepi AmBank kat depan Dynasty Hotel. Nasib lagi baik ada sebotol air paip yg aku dah ready dulu2 in case anything like this happen. Isi punya isi, x penuh2 gak. Mata aku trus tertarik untuk melihat air yg mengalir dari bawah kereta aku. "なに!!!! (What!!!!)", rupa2nya radiator ku bocor. Dengan hati2 aku drive, U-turn kat depan hotel Grand Continental, habis mana mangkuk2 yg bawak slow tu sume aku sumpah seranah. Thought that i can make it until Komuter Sentul, rupa2nya kena stop gak. Nasib la ada Shell kat situ, disamping dapat isi air radiator, dapat la jugak isi tekak yg dah kering ni. Agak2 5-10 min, aku drive balik. Nak ikutkan dah 5 perhentian aku stop sejukkan radiator, kurang dua lagi nak jadik cam 7 perhentian, cerita dari Prof Razak Mohideen yang roomate aku x suka tu. Yg bezanya xde Erra Fazira je dalam cerita aku. Huhuhu.... Chow a, nak call pomen bengkel tmpt aku hantar kreta tadi. Bengkel depan rumah je....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody