Saturday, February 26, 2005

Chapter 17 - The Last Week Of February 2005

Hellloooo (mcm Julia, DJ X-Fresh FM)..... Hmm, lagi sekali aku menghilangkan diri utk seketika. Bukannya mengelakkan pihak berkuasa tapi mmg jarang balik umah. Even kalau balik umah pon, malas nak update blog nih. Sbb, besanya kalau balik umah mesti sambung main game Suikoden IV. Skrg nih dah nak lwn boss yang ter'otai' dalam game tuh. Tapi, semenjak aku balik ptg tadi, masih x dtg seru utk bukak PS2 lagi. Update fantasy EPL team aku, pastu donlod lagu2 dan manga2, pastu baru datang hidayah utk update mende alah nih. Hehehe...

Semalam gi Low Yat, teman member aku amik monitor dia yg rosak. Dalam hati nak jugak cari Gundam Seed 45-end. Tapi x jumpa2. Ada mmg ada, cuma malas nak jalan byk2. Lepas beli 2-3 dvd, trus balik. Tu pon masa belek2 dvd, apek tuh dah kemas2 barang sbb dia kata ada rush japgi. Pergh! Blom sampai dah tau. Tonto tahap dewa ke hape ntah. Btw, aku beli movie jepang, 'Umizaru'(monyet laut) ngan anime 'Hikaru no Go'. Tertariknya aku utk beli Umizaru sbb tgk iklan Box Office kat Astro. Cambest...mmg best pon. Kayla...actually cite tu pon based on manga ke novel (x ingat which 1). Tgk cite tu, ada lagu yg sedap telinga aku mendengar. Balik umah trus cari kat Imesh. Kalau nak dengar, cari "Open arms" dari Journey. Aku rasa lagu dah lama, penyanyi pon x kenal. 'Hikaru no Go' lak mmg dah lama aku carik. Aku ingatkan chess cina, rupa2nya main kepong2 (kalau korang ingat la, game kepong XO yg penah glamer satu masa dulu dan dimainkan dalam buku math), tapi layan gak. Setakat nih, anime tu xde la menunjukkan power2 yang dasat ketika main Igo (nama game tu), cuma skill2 cam anticipation dan luck yang real.

Ok la.. aku tetiba rasa xde bende nak taip lak. Adios...

8 comments:

sKarnsKa_83 (M.Nuruddin) said...

A'kum mayat@apai!!! He he he. Ustat din nie. Tetiba lak terjumpa blog page ko masa baca ko punya profile kat frenster. Sejak bila lak ko layan anime dgn ps2 nie? Jadi gamer pulak ye kwn aku nie. Anyway, interested in trading anime? Kalau nak, aku ada GSEED and it's sequel, GSEED Destiny n byk lg anime lain. Keep updatin' yer blog 'kay?

PS: aku Suikoden III pon tak abis main lg...hu hu hu

chah said...

askum mayat!

ustad promote blog ko.. so singgah la kejap.. rajin ko ek.. ;)

apai tu nickname baru ke??

f1ck m1ch said...

apa apai apai?mayat mayat jugak

izahAhmad said...

haloo mayat... hihik aku nih.. encik ustat yg promo.. slamat berblogger

to chah: aku pun ade blog gak weh heheh

izahAhmad said...

haloo mayat... hihik aku nih.. encik ustat yg promo.. slamat berblogger

to chah: aku pun ade blog gak weh heheh

izah said...

haloo mayat... hihik aku nih.. encik ustat yg promo.. slamat berblogger

to chah: aku pun ade blog gak weh heheh

izah said...

alo alo

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody