Saturday, August 26, 2006

Chapter 95 - I Rocks

Whoa... 3 days to kaiwa, and I just finished my dialogue. It's gonna be a mess. No proper practice, plus I didn't hand it out to my teammates, surely it gonna be a catasthrophy. Well, kaiwa is dialogue in Japanese. I'm used to be good at it. Now I'm bit dull. Dah x rajin macam dulu. Anyway, I just hope we did well. We'll see.

24th August 2006 : 8.15 am
Ammar : Ko donlot cerita pirates of caribbean tu dah siap ke blom?
ha.midi : Dah kot. Cuba check PC aku.
~Amar pon bergegas ke PC ha.midi.
Ammar : Ha, dah siap. Weh, aku first tgk dulu. Hahahaha
~Ammar pon double-click file "Pirates Of Caribbean:Dead Man Chest"
Ammar : Fuh..gambar DVD weh....
~Ammar pon fast forward
PC Speaker : Uh~~~~Ahhh.......Yeah, baby! Ungh......Ah....Yea......Uhhh....
Ammar : What the hell!!!! Ni cerita blue..... Argh!!! My eyes!!!!!!!

What a waste. Sehari suntuk ko donlot nak tgk Pirates of Caribbean II, last2 dpt cerita lucah. Haram betol la sape yg upload tu. (Dalam hati aku suka. Huhuhuhu). No la... If I want to download porn, I will type in something porny. But I want to watch Jack Sparrow kick ass, not Jenna Jameson lick ass.

19th August 2006 10.30 am
Bojan : Jom la terjun.
Apis : Aku x bawak baju la.
Bojan : Aku pon. A'eleh..... selamba je.
~Bojan tanpa ragu, terus terjun kedalam sungai Kemansah yg sejuk tu
Bojan : Meh arr...
~Jaar dan cengkoi yg berada dalam sungai tu pon hasut sama... Apis pon terus terjun. Mereka pon main dgn girang sekali seperti kanak2 dapat asikrim.
~2 minit kemudian...
Apis : Eh...jap. Aku nak naik jap.
~Ammar yang menyedari Apis di suatu sudut sepi, pergi tengok. Apis sedang terkocoh2 membuka handphonenya dan jemur atas tilam.
Ammar : Weh.. ko terjun ngan handphone ko ke. Wahahahahah
Apis : Telefon ni mmg dah nak rosak. Aku mmg bercadang nak beli handphone baru.
~Asal boleh nak cover line.... 3 hari kemudian....
Aku : Weh, tepon ko dah ok tu. Tapi ko cakap nk beli handphone baru kan??
Apis : A'ah, dah ok balik. tapi aku cadang nak beli handphone baru sem depan.

Semalam 1st training Melaka
Al-kisah aku dtg lambat. Keluar Shah Alam pkl 8.15. Gara2 cerita kung-fu best kat tv8 yang habis pkl 8. Dah bawak laju pon masih sampai lambat. Nearly 9.30 aku sampai. Aku masih maintain muka tebal (<-- mmg tebal pon. Malah lemak berkrim). Sampai trus bersemangat waja buat drill utk mereka yang lewat. After few drills, kitorang pon gather around. Kata2 pembakar semangat oleh coach Wan dan sound2 perit dari Mr Managear yang bulky dan comel.
Quote from the bulky also comel,
"Apa cerita ni. Kata nak main untuk melaka. Tapi bila buat training, x boleh nak commit. Buat training yang dtg 5-6 orang. Bla...bla...bla.... Pastu time training datang lambat. Apa cerita. Korang once dah letak nama, kenala sacrifice sket. Ni bila training, x datang... Bla..bla..bla.."

HELLO.... I admit that I was wrong to come late. It's unreasonable for me. I was wrong, BUT don't throw it out on us when you're mad at others yang x dtg. 7 x dtg, 4 makhluk atas court tu kena sembur. P.L.Z, Pleaze (<-- read it out with attitude). That was just our 1st training dude.... Mati aku kena bench ngan Mr Manager throughout the tourney. Wahahahaha....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody