Tuesday, August 15, 2006

Chapter 91 - Missing Out

Fuh.... PTPTN dah masuk. Lots of things in my mind right now. Even after I bought new ATI Radeon X1300. Nama dah gempak kn? Unfortunately, my PCI does not support PCI-E. Kalau idak, dah combo graphic card aku pasang. Yep, graphic card aku tu AGP je. But hey, at least I can play games which I can't before. Yeah, definitely materials that I do not need during class days. Mana tidaknya, hari2 belasah DOTA ngan housemate. I repeat, DOTA!! Before aku punya penyegan nak main. Bukan x power (<-- mmg pon), tapi xde selera. But since I want to revolutionize things at home, I introduced them with this game. ==Conversion Success== Sekarang derang dah ketagih DOTA. Sehari x main 2-3 frame, x sah. Muahahahaha....Muahahahaha

OK enough with DOTA, next stop is V3x. Baru dok usha (<-- konfem dah pon), RAZR V3xx ngan RAZR Maxx dah pon nak klua. 3G gila babeng which is 3 Mbps while V3x setakat 384 Kbps. Mati la aku 3G tersekat2. Pastu 3G sorang2. Ye la, kawan memasing lagi suka sms hitam putih ngan ckp tepon letak kat telinga. Baru feeling handfon (<-- kata mereka yang xde 3G). hahahah...statement riak. 2MP kamera. X cukup 1 lens, dia letak 2. Depan dan belakang. Bluetooth + mp3 ringtone + USB + memory card + bla bla bla.... So, mana nak letak N-Gage? Simpan la, letak dalam case kaca, tayang kat ruang tamu umah... Cousin ngan kawan ada nak beli, tapi aku mcm berat hati nak jual. Ada sentimental value.

3 comments:

chah said...

yg aku pham: handphone, kamera, i, my, with... etc.. yang lain hampeh aku tak paham.. PC game?

bojan said...

dota tuh adalah opposite kepada dato..bukan datin..tapi lebey merupakan cucu..haha..v3x tuh handphone..handphone 3g..nama pun 3g takkan aa satu kamera..chert berlagak gile ko apai..cheist..ati radeon ko takle pasang?haha padan muka..ko jual aa kat aku murah murah..ala..barang 2nd hand kan?

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody