Wednesday, August 23, 2006

Chapter 94 - Care to Blog

Rasanya skrg nih aku masih lagi dalam honeymoon mood. So relaxed... x bother nak study giler babeng cam semester lepas. Feel like things are unreal. Month or so had past, still xde kuiz ngan test. Online Cisco dah ada, tapi sebab aku miss class, x amik lagi. Horror giler aku yg x amik online test. Classmate lain dah 2 online tests, aku dok rilek lagi. Maybe terpikirkan lecturer Cisco yang baik hati kot... So, tomorrow ada test. Aku dok rilek lagi. Maybe after class this evening. Itu pon kalau x pekena DotA sepam-dua. Huhuhuhu

I'm gonna storytelling bout Melaka. Next month ada tournament yg quite big utk M'sian NC Ballers. Petronas Cup diberi nama. Mmg tetiap tahun ada tourney ni. This year, aku diberi peluang oleh Mr Manager yang bulky dan comel, Saudara Qayum utk bermain utk Melaka. Honestly speaking, I'm not the sharpest tool in the tool box (<-- where else?), cos I'm just an extra. So, aku diberi kata dua.... lose some weight or I don't get play-time. Punya la berkobar2 nak kurus, last2 makin bertambah. Nampak gayanya, aku ni bench-warmer je la..... Tukang bancuh Milo pon jadila.... So, kengkawan yg terasa nak dtg bawak pom2 dan support tukang bancuh Milo ini, meh ke Stadium Basketball kat Petaling Street. Blakang Stadium Merdeka sana... Datang jgn x dtg...dtg jgn x dtg.... Nanti aku post'kan details....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody