Tuesday, May 31, 2005

Chapter 35 - Raining Season

So bored...not in a mood to blog lately. Just now aku tuka template utk blog aku. Sama lak cam thoyol nyer. Pastu aku post gambar2 dari Bali. Sori la Salah...xde gamba topless chick arr. Simpan untuk sendri la....

Buhsannye.... petang2 kat gombak nih dok ujan je. Yang aku nih malas turun main basket bertambah malas lagi.... Cuma hari ni mcm ada harapan nak cerah je. Kalau ptg ujan, layan tv je la. Kalau ada mood, main la ps2. TV pon dah bosan tengok. Xde pape menarik. Contander dah abis, amazing race dah abis...yang tinggal AF. Bukan "dah demam?", tapi "dah bosan?". Skrg nih TV3 tgh tunjuk apprentice season baru. This new season, Trump bawak 2 group. 1 group yg pro business man/woman dan yg 1 lagi fresh graduate. Aku tgk previous episode, diorangnyer assignment kena buat iklan utk Dove. Both sucks! Tu yang wakil dari Dove cakap. Last2 Trump bawak kedua2 group masuk board room utk cari sape kena pecat. Sometime aku tengok, diorang byk overlook bende2 simple yg bleh buat group diorang sukses. Diorang lebih penting nak tonjolkan diri, tonjolkan idea2 fancy yang bodoh, nak tunjuk pandai, ego kuat nak mampos pastu xnak ngaku salah. Selaku penonton, xde yg lebih menarik dari menonton diorang bertekak sama sendri, ngaku cam-power depan Trump, tikam belakang member dalam board room pastu kena pecat dek Trump. Tapi nak tgkkan, menang apprentice lagi best dari menang any other reality tv show. Dari segi long term mmg berbaloi utk menang. Yg lain maybe menang 1 juta, tapi pakai2 abih gak satu juta tuh. Tu x kira kena cukai tanah, cukai tafsiran, cukai pintu dan zakat harta. Kalau menang ngan Trump, duit masuk bulan2 beb(tapi kena keje la). Although x sebanyak 1 juta, tapi skali masuk dah berpuluh2 ribu lemon. Kayo pakcik...... Tapi kalau slack buat keje, jawabnya "you're fired" la....

Answer for the quiz.

The color of the rose shows your characteristic, merah menunjukkan yg anda seorang yg suka menerima, putih pula menunjukkan yg anda seorang yg suka memberi.


number of rose tu menunjukkan berapa byk yg anda beri @ terima. kalau sedozen tu menunjukkan yg anda banyak memberi @ menerima.

route ke rumah gf/bf menunjukkan kecenderungan anda jatuh cinta. short path ~ anda seorang yg mudah jatuh cinta. long path ~ anda seorang yg sukar jatuh cinta

what u do with the rose shows your romanticness. kalau letak dlm pasu tu anda romantik tapi segan utk tunjukkan. kalau letak atas katil tu menunjukkan yg anda romantik dan tiada masalah utk menunjukkannya.

jalan pulang menunjukkan your break-up behaviour. kalau short path ~ cepat utk melupakan kisah pahit tu. long path ~ anda sukar utk melepaskan perasaan cinta tu.

Aku? heheeh. secret.

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody