Wednesday, May 25, 2005

Chapter 33 - My New Morning

G'morning... It's been a week since my sis got into UM. Dpt buat asasi sains kat sana. SO, byk
keje2 kat umah ni aku dah takeover cam bawak mak aku pegi jogging, bukak tingkap dan langsir, sidai baju dan beberapa lagi kerja seorang surirumah. No complaint, except bila aku tgh main PS2 ngan PC. Mmg berat sket nak ringan tangan time tu. So, bangun pon kena awal. Tak cam usual... Kalau besanya mau pkl 10 keatas baru bgn(cuti katakan...), tapi skrg dah awal sket. Namun kedua2nya terlepas subuh...Sedey...sedey...

Member aku, si thoyol komplen yg blog dia dah start jadi cam anti-govt blog. Well, aku dah lama x follow blog dia. Tapi aku rasa dari dulu lagi blog dia ada diselitkan unsur2 anti-govt. Biasanya
komplen itu dan ini je la. But don't get me wrong, though he's complaining a lot, he's not on the
opposition rack. Sebab kadang2 tu dua2 pihak dia bantai kutuk. Bagi aku la kan, komplen adalah
satu bende yg bagus, as long komplen tu tak lebih memihak kepada kepentingan sendri. I'm not sure if thoyol mention this one in his blog, but the govt dicision to spend 30 Mil to repair the
parliament's roof is bit excessive. People will wonder, what the hell?!! If so, they have to explain the usage of every penny to the people, coz it's our money to be use in the first place.

I'll post some of my Bali pictures next time. Until then, chow.

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody