Sunday, May 28, 2006

Chapter 69 - 69? Huhuhu...Pervert!

What with sports where you need to put a ball into something. Basketball for example; who the hell create this game? 5 men running in a place bound by lines called court while chasing a ball and the purpose of the game is to put the ball into the basket and collect as many point you can. You can't hold-and-run the ball for over 3 steps. It is a dribbling error. Says who?! Sape yang buat rules pelik2 nih. Kalau aku makhluk asing yg datang ke bumi and stumble across a game of basketball, I'll definitely says, "Bodoh la itu manusia. Apa susah2 kejar itu bola. Kasi sorang satu bola kan senang. Since I witnessed this stupid thing, let us destroy this planet".

Anyway, kitorang kalah kat semi tadi.

Have you guys dengar lagu dari Doul. The title is Mananti. Rap melayu yang sedap aku dengar. Walaupun suara cam terencat tapi layan la jugak. Kisah mamat ni sembang ngan awek dia seblom awek dia sambung study jauh2 (fly arr).

---------------------------------------------------------
Dekat 19, ni cara kita weh
Lu orang periksa la kalau lu orang nak periksa
Jaga-jaga semua ku baru dalam permainan ini
Menterjemahkan lagu dengan caraku sendiri
Gua ada awek tapi dia nak pergi
Jadi tinggallah gua sorang diri
Gua sayang dia gila weh tapi dia nak chow
Jadi sebelum dia chow, gua cakap
Biar gua cerita lu orang lah
Dengar woi

C/o:
(Oh) aku rela.menantimu
Walaupun aku tak sanggup
Menanggung rindu, tapi yang pasti
Aku (aku).setia kepadamu
Tak gusar pada badai yang akan hadir (lagi)

Verse 1:
Mari intan payung, gua nak kata serba sedikit
Jangan ah renggang, datang dekat sikit, gua tak gigit
Ruang yang luas antara kita dijadikan sempit
Supaya matamu, bertentang mataku yang selebet
Owh..walaupun perpisahan kan kita alami
Toksah sedih, gua tunggu lu kat sini!!
Jangan risau kalau-kalau gua nakal menggatal
Gua tak main gila selagi cinta kita kekal
Owh..cara mu menyayangiku buat gua lambung-lambung
Cara mu memuji manja dah lah memang cun
Buat lutut gua lemah tapi teruskan
Gua langsung tak tersinggung
Mana weh lubelajar sayang?
Gua fikir lu buat gua bingung
Matamu menyinarkan masa depan yang cerah
Berat hati gua, namun terpaksa gua menyerah
Kan mu..tuk kejar impian
Cepat pergi, cepat balik, cepat sikit gua cuba tahan
Ooohh.

Verse 2:
Nak pergi dah ni? Tunggu ah sikit lagi
Gila s**l gua belum puas renung muka lu lagi
Haih macam mane? Nak gua nangis ke apa?
Papehal sekejap lagi gua terpaksa terseksa lah
Walaubagaimanapun, gua nak tinggalkan pesan
Nak dengar, tak nak dengar, sekati lu ah perempuan
Jangan lupa diri, jangan langsung lupa gua
Impian mesti kejar, jangan biar terbiar eh?
Jangan bazir makan weh, perut kene kenyang
Jangan bazir masa dan mak bapak lu punya wang
Maaflah beb, gua takde duit nak kasi
Gua harap cinta dan hati gua memadai
Owh..sampai sini sajalah wahai gadis jelita
Gua tak nangis Cuma habuk terbang masok mata!
Sebelum pergi, ambik gua punya hati
Ingat sayang! Gua cinta lu bagai nak mati!!

Breakdown:
Lat tali lat tali tan plong
Kepadamu pemikiran ku terpesong
Susah gila ku nak menahan (cinta.)
Kerinduan yang telah disebabkan

Outro:
Oi sayang! Sayang! Jangan lupa telefon nanti eh?
Gua tak boleh, telefon rumah dah kene potong!!
Ingat pesan eh? Jangan main gila ngan gua weh..
Lu balik nanti, tau ah kang!!!
----------------------------------------------------------

huhuhuhu....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody