Thursday, May 11, 2006

Chapter 67 - It's Hard Waking Up In The Morning

It's thursday. Still unemployed, still x baiki PC kat umah ni, still x bawak balik PC kat Shah Alam. Aku dengan sengaja membiarkannya online 24/7 sebab tgh download cerita. Member dari praktikal sume kasi bakar je bila hantar sms atau email.

"Wei, simpan la email company korang tu....x hingin aku nak hantar email kat engkorang..."

Actually, I envy them. Jahanam punya company yang hilangkan application aku. Adoi...banyak la kelas yg terpaksa ponteng awal semester depan sbb nak cukupkan 2 bulan praktikal. Hmmm dapat praktikal pun mcm mana... bangun pagi pun pkl 11. Hahahaha.....

4 comments:

chah said...

hahaha.. dh lama tak masuk blog ko mayat.. mmg menghiburkan !! hahaha.. seronok tol baca balik2 skolah penat nih.. =) heh.. anyway, gud luck with ur praktikal..

bengilbert37371613 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

bojan said...

oik..alee..ko tak dpat tempat praktikal ke?ko praktikal kat tempat kitorang aa..cikai jerk..tenet takde..keje takde..buat bodo men solitair..tgk drama korea jepun..dengar lagu..betulkan ape yang bos taip salah..underlinekan..tambah2 gambar kat website die..paling best skalik..1st tu binding sampai pukul 6.30 petang..aduhai..siannye ko..takpe aa..kurang2 pun tak aa sebosan aku ngan jaar kat company ampeh ni..takde keje doo..da aa ade budak sengal kaco kaco..sabar je aa

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody