Tuesday, December 20, 2005

Chapter 52 - Due To Unavoidable Circumstances

Ah....it's been 39 days since my last post. Well, nothing much happened in my life. Abis xm bulan lepas, aku lepak rumah, menghabiskan beras, gula dan garam; petang2 nak main bball asyik hujan je. Cuma 3-4 hari lepas aku sakit perut, so most of my time I was sleeping or playing PS2. Kawan2 ajak main basket pon terpaksa reject. Anyway, these are about our local 'little' entertainment industry:
  • Lagi artis kawin dengan duit. "Juliana Banos & Mokhtar Love Forever"?????, the correct would be, "Juliana Banos & Mokhtar Love For 3 Years".
  • Lagi artis bercerai. Noraniza Idris vs Fareez. "Walaupun kami bercerai, tapi saya masih sayangkan Fareez" - Noraniza. My Ass!! Kalau sayang kenapa bercerai kak oi...
  • Lagi artis pukul camera-man. No comment. Fazura sucks!
  • Lagi artis hisap dadah. "Saya hisap dadah, saya bertaubat, berilah saya peluang kedua..." - Ameng. Biasanya yang mintak peluang kedua ni mesti akan mintak peluang ketiga. Ingat senang ke berenti hisap. X kira la hisap rokok ke, syabu ke, ice ke, gam ke, dadah ke....
  • Lagi artis fantastic. Im looking forward for Afdlin new movie, Baik Punya Cilok. Awie ada, AC Mizal ada, Hans ada.... fantastic la mamat nih. Bulat dan fantastic.
  • Lagi artis berlagak. "Saya x takut. Jangan tuduh saya fitnah Siti (mmg bukan saya yang buat tapi itu saya yang sruh) dan saya memang diserang depan bangunan TV3 (x tipu punya... tapi saya kena serang dgn diri sendiri la....)" - Kak Pah. Lagu kak mmg bleh tahan, tapi perangai kak tu yg xleh handle. Eh... Kak ke, patut pangkat Mak dah.....
I'm going to catch King Kong tonight with my fellow frens. Hopefully that movie wont give me much yawn as Hulk. Narnia and Harry Potter rock!!! Rock x rock la...sampai balik rumah tu aku terus download Harry Potter 5: Order of Pheonix ngan Harry Potter 6: Half-Blood prince. Layan seh!!!

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody