Sunday, April 13, 2008

Chapter 174 - Estacy

el mucho gracias.. hahaha ..tetiba nk feeling2 cakap bahasa asing. actually, most of my post are done in english. and i think thats good to improve my english...well, some here and there.. but as i read from a newspaper article, they said that, most use language for bloggers are japanese, followed by english, then the rest.... BM? well, less than 1%. I cant agree more... even now i'm using english... maybe hoping for a foreign readers to bump in with my blog, so that they can understand what the hell i'm talking about. but, i do love my native language... so i decided to balance my language usage.. lagipon, aku ni pon bukan berapi sgt speaking english... takat bodoh2 je.. Anyway, this morning i've done my wireless presentation... sooo damn lega... hingat lecturer tu giler serius pasal presentation ni, alih2 ala kadar je... tapi bagus gak lecturer aku ni... walaupon dia buat ala2 kadar, tapi dia beri perhatian kat apa yg presenter ckp. siap bagi teguran ngan cadangan lg. bagus la... respect. before presentation, ada test lak... same lecturer.. tapi yg best giler, test dia open book + open laptop.... hapa lagi... macam syaitan la masing2. ada member bawak wireless router, pastu cabut internet cable kat PC lecturer, connect ke router... dapat la kami masing2 internet... yang xtahan tu, bila lecturer nk connect ke internet xleh (sebab cable da cabut), siap call data center tanya apsal xleh connect... hahahahah... tuan punya router da cuak... trus cover line buat2 tanya soklan... hape sengal...

adieu...

3 comments:

Shakadal said...

Attention! See Please Here

Notebooks said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody