Thursday, April 12, 2007

Chapter 122 - Ruthless

Wow... United trashed Roma 7-1. What a result. Down by 2-1 at Roma, the 2nd leg was suprisingly easy for United. Roma was unable to fight back. I just thought that they can reach 10 goals.... hahahaha, kejam sangat la pulak. Anyway, semifinal with Milan/Bayern surely going to be interesting. Last meeting, United was eliminated by Milan at QuarterFinal and United did a superb comeback over Bayern by beating them to win the Champions League Final. Phew.... I just can't wait, man...... But, even with the trashing, it was sultried by Chelsea win over Valencia. Hampeh, playing in own territory, still x dpt nak kekang Chelsea. Anyway, confirm Chelsea akan jumpa Liverpool... unless PSV bleh buat magical comeback dengan menang 4-0. Impossible, but hey! bola itu bulat....

Aku ada 1 isu disini.... What the hell is this?!!
Kalau sesape yang x tau.. itu bag untuk simpan handphone. Dan soalannya, KENAPA PERLU ADA BAG/SARUNG NAK SIMPAN HANDPHONE? Adakah kerana ianya comel? Adakah anda akan nampak lebih cute jika mempunyai bag handphone? Adakah dengan memilikinya, lebih ramai jantan @ betina akan tertarik kepada anda? Atau adakah anda hendak melindungi handphone anda dari calar? kalau begitu, jangan pakai handphone.

Curious of how to use it? Kata ada orang call anda...
  1. Telefon berdering (itu pon belom tentu bleh dengar, sebab telefon anda dalam sarung kan??), cuma rasa getar ala2 vibrator.
  2. Bawak keluar bag handphone dari poket @ handbag (bagi perempuan).
  3. Terhegeh2 mengeluarkan handphone dari sarung. Kalau sarung tu diikat mati, abaikan point ke-4. Dah xde maknanya....
  4. Anda mungkin dapat jawab ataupun x dapat jawab sebab dah abih buang masa kat point-1 hingga point-3.
Kalau orang yang call anda itu boss anda, tentu anda dah kena pecat. Ataupun yang call tu dari Stesen radio yang menawarkan hadiah dengan cuma menjawab telepon saje, dah tentu anda kerugian. Adakah anda mahu rugi atau dipecat? jika tidak, sila buang bag handphone itu jauh2.


====Word of wisdom. Courtesy of Apis Wicked'Pedia====

"Orang negro tu gelap sebab banyak minum coke"

==========================================

5 comments:

Anonymous said...

====Word of wisdom. Courtesy of Apis Wicked'Pedia====

"Orang negro tu gelap sebab banyak minum coke"

kejadah..!!haha

Anonymous said...

susah2 je nak pakai sarung hp ek?

chah said...

hahhaahahha.. point 4 tu mmg betul sangat.. i got 2 sarung hp before, one is a gift, satu lagi beli sendiri murah je 3 inggit.. tp end up tah kat mane pasal menyusahkan bila nk jawab, esp tengah sibuk2... point taken!

aPai said...

hahaha... glad someone on the same page.

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody