Tuesday, September 28, 2010

Chapter 248 - Mixed

Alhamdulillah.. selesai berpuasa selama sebulan.. bukan nak kata puasa dari makan dan minum, tapi jugak puasa dari tulis blog. kekeke.. Puasa tahun ni dapat bukak dengan kawan2 masters macam tahun2 lepas. cuma terkilan xdapat nk bukak dengan kawan2 degree. This year kitorang bukak kat PICC.. mak haih, xde tempat nk bukak dekat2 ke? sampai ke putrajaya pegi tuh. seb baik menumpang ammar.. kalau x mmg xpegi la jawabnya.. dak2 degree lak bukak kat tmpt biasa.. FLAMING STEAMBOAT.. kalau ammar ada syer dalam Hakim, tmpt ni lak azfar ada syer.. hahaha..

Raya tahun ni budget2 sangat.. tgh nak menyimpan buat kawen katakan.. anak2 buah dapat sikit je.. alhamdulillah dapat gak bagi kat madre.. anak2 buah sedara pon xdapat.. bila time nak balik dari beraya je, wat2 bodo je kluar balik. kira pendirian aku, kalu xmintak xdapat la.. kan? so, dah anak2 buah sedara xreti nk mintak, xdapekla.. dulu masa aku kecik2 xreti nk muka tebal mintak.. tapi xkaya2 dulu sbbnye, berapa sangatla org nak bagi dulu2.. singgit, dua ringgit.. 5 ringgit paling byk pon..

kerja makin sibuk.. dah lama kerja, responsible pon byk dah.. dulu masuk tiket priority 1 aku wat2 blur je, skrg ni dah kena amek.. hehe.. cuma yg sangat meletihkan bila kena kerja lebih seminggu.. gara2 kompeni xnak ganti lubang kosong dalam team A, kami dalam team C yang kena cover lubang tu.. letih bai kena kerja lebih compare ngan member2 team A, B ngan D.. tapi gaji sama je.. dah letih nak mengeluh.. ni pon nk bersiap gi kerja.. haih...

ciao..

1 comment:

Azfar Aizat Azizan said...

biler mase plak aku ade share kat Flaming ni....ammar je ade share2 kat restaurant2....hahahhaa~....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody