Thursday, May 20, 2010

Chapter 245 - Nobody II

AH.. aku rasa dah xsape lagi baca blog aku. haha.. hiba tapi hakikat.. ni la akibatnya lama sangat xhupdate. tapi aku tetap gigihkan diri jua utk update ni walaupon tau xde sape yg singgah. aku pon xfofularkan blog aku dengan sengajanya.. macam ada org2 tu yg bubuh link dalam account facebook mereka.. aku xberminat ramai2 baca blog aku.. (ke x bagi tunang baca?) hehehe... papehal pon, masih wujud pembaca blog aku yg tegar. yg tegap pon ada (kipas baek punya kat Qayyum)..

Yawn~~

Ngantuknya keja mlm2 ni.. so far xde lagi malam2 yang aku keja stay-up 8 jam straight. xpernah aku rasakan aku ni bunny energizer. tak macam daus team mate aku ni.. xpernah lagi aku tengok dia tersenggok2 ataupon tertidur. aku rasa dia ada telan pil la.. hahaha.. kalau x telan pon, dia mmg steady. rookie of the year la kiranya dalam team aku ni.. eh, ke sophomore? ntah la.. tapi baru setahun masuk dah jadi shift lead. kacak kan? apa hebatnya shift lead? xde pe, keja je labih sket, cuma nama tu 'up' sket. shift lead aku yang sekarang ni kocak sket. asal tengah malam je konfem tersenggok.. sian dia.. ni pon dia bantai MC. xpela bang, u're da man! Aku pon xfaham sangat dengan konsep MC kt sini.. xsilap aku, ada 14 hari je boleh MC. tapi tgk gaya dak2 ni, sebulan 1-2 MC mesti ada..

Arghh~

Sape yg bantai melepaskan angin ni? shit la.. masuk ni dah 2 kali. aku suspect indian belakang nih. Damn! dah la xmandi, berani pulak kentut. bukan nk berniat racist, tapi mereka ni yg pure datang dari India mmg terbawa2 lifestyle dari sana; kurang mandi. Pastu gemar substitute mandi dengan perfume.. haih.. silalah faham yg Malaysia ni beriklim khatulistiwa, bukannya 4 musim.. Ada 4 musim pon kat bukit cerakah sana.. bangun tido nk pegi toilet buang air pon dah berpeluh. maka, bawak2 la mandi selalu.. kalau takut bazir shampoo kat bulu2 yang bersepah tu, cukupla sekadar shampoo bahagian2 penting spt ketiak, rambut dan kelampang. Geli lah..

Kembali ke topik asal. Bulan depan ada sorang promoted masuk level 3 setelah cukup experience point dia ala2 final fantasy tu. gaduh cakap nk resign cari company lain sbb level 3 byk keja. Hello~ statement tu sangat melemaskan aku sbb dia dah pon sain kontrak. nk komplen jangan sain la.. akibatnya, bulan depan sume activate standby sbb team short sorang. Argh.. dah la next month banyak wedding. bakal kakakipar aku pon nk kawen bulan depan.. haruslah menunjuk baik pada mertua dengan meringankan tangan menolong apa yang patut..

Shit~ Dia bantai kentut lagi.. (real time sungguh laporan ni)..

Ah, xde selera aku nk menaip.

ciao..

9 comments:

Ammar Abd Halim said...

ko bz memanjang, mana ada masa nak update blog pun kan..hehehe

thoyol said...

ntah..

ko bz melampau.. huh..

joven said...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

Amy said...

I appreciate your PO very much the picture with the article. Continues to refuel!!

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven said...

beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/

Feisal AJ said...

lama aku tak jenguk blog ko.. ade updet rupenye.. lol!

jgn risau takde org bace.. sesekali ade gak aku jenguk2..

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody