Saturday, August 16, 2008

Chapter 191 - Watch Out

All the best to Cocoro in their 3rd spot decider tomorrow morning at Batu 11 Balakong Cheras. I'll be there to root for your. Opponent: Phantoms. We beat them before, and we'll try to beat them again. Earlier this season, organizer menabur janji nk buat final di Stadium Bola Keranjang MABA KL, and somehow janji tak ditepati. Sampah. kalau x mesti da syok tgk game.
Tomorrow's game is not about what the opponent can do; but it's all about what WE can do. Step into the game with winner's mentality, and you'll be a winner at the end of the game. simple as that. even with the big game tomorrow, bebudak ni masih ajak main Code of War mlm ni. Apa korang xreti nk rest ke? Further more, aku da macam nak demam. Fatigue. yesterday, balik dari PD petang, on the way boss call kata kena ada kat PD pagi sabtu. I was like, "WTF!". of course not out loud. but i guess it's just my karma. hohoho, sendiri salah kena tanggung la wei. keje pon macam kena perah, but that's normal when we're chased by deadline. neway, balik gak Gombak, sempat main basketball, then rushing to my friend at Cheras to fetch something. Arrived in PD at 3 am. Damn.

as i drive along the KL-Seremban highway, i remembered read something from a forum to check the Seremban-PD highway. mcm horror kata orang tu, and as a frequent user I admit that the highway is a bit creepy, especially at night. mmg xpasang lampu. so, aku pon feeling2 nk buat entry seram. 2.15 am, full-moon, clear weather. mula dgn bayar tol pon da seram... seram tgk muka attendan tol tu. sbb tu la org suruh dia jaga malam kot. Astaga.. busuk hati betul aku... KM 9, nampak plastik Parkson Grand terbang melintasi jalan... ditiup angin agaknya, atau mungkin...........
KM 18, kawasan RnR yg sunyi (mmg la sunyi, sape nk singgah RnR kat highway yg panjangnya 28 km?) aku nmpak kelibat orang berbaju coklat sedang berjalan. pegang helmet tapi xnaik motor. agaknya dia nk berjalan ke motor dia kot, atau mungkin.........
noticed agak byk keta yang lalu walaupon da pkl 2.30 am. agaknya derang balik dari apa2 function kat PD kot, atau mungkin........
sampai kat traffic light nk masuk PD tu, elok2 lampu hijau tetiba je masuk kuning pastu merah. agaknya sbb da lama sgt hijau kot, atau mungkin.......
dipendekkan entry yg sedia pendek, xde aktiviti paranormal. susah bila naik sorang, mata nk kena pandang depan tgk jalan.. so xleh nk tgk kiri kanan. xpasal2 aku lak yang jadi hantu.

anyway, dari snapshot bwh ni, korang perasan x something kat area tgh kanan gambar ni?


kalau korang perasan something, mata korang mmg bermasalah. sbb mmg xde pape pon. aku create canvas hitam guna paint.

6 comments:

Anonymous said...

hahhaa boleh buat filem seram berjudul 'mungkin'... :p

nway, hope u feel a lot better!

-milo2k-

thoyol said...

mmg bijak..

tsk tsk tsk...

Anonymous said...

isk ada hati wat entry seram...lol

jgn lupe mkn ubat klu rasa nk demam...take care dear...
:D

bojan said...

dear? omg..apai da ada kekasih hati..
wewit
(tolonglah jangan katakan kekasih hati ko tu apis..kecewa ammar nanti wakaka)

weh..aku nampak something a kt gmbr ko..oo..ilusi optik nmpk frame luar tu mcm ada itam2 tp sebenarnya putih aje..cuba ko tgk balik
(jangan ko nampak benda lain sudah le..huhuhu)

Ekinabby said...

haha..
sungguh creepy...
ahax

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody