Tuesday, November 21, 2006

Chapter 104 - I'm Old

It was at a wedding reception last Sunday when I started to think that I'm old. It was my friend's wedding. We're in the same class for 3 years and now she's married. Wow! Felt like yesterday we're some kids in school uniform, and today she's getting married. Oh, anyway Selamat Pengantin Baru kepada Che Nur Shazana and her husband. Moga kekal ke akhir hayat. Few other friends yang dah kawen adalah Fahmi (SMSG), Natasha Hanani (SMSG, MRSMJ), Nuruddin (MRSMJ), Zasya (SMSG), etc.... I was suprised when told that Fahmi dah kawin. He got maried in Ireland with simple ceremony. Since parent x dpt nak datang, guna wali hakim je (for the Mrs Fahmi). Pakai baju melayu seluar slack, majlis tu nampaknya (<- dari gambar) macam penuh kegirangan, asyik ketawa je diorang. Dari pengantin, ke saksi malah ke kadi pon asyik tersengih je. I thought that it was some prank, but turned out real. I'm not judging anything. Good for him la. Benda yang baik jgn tanguh2, btol x? X kesah simple wedding ceremony ke... ataupon grand nyer wedding, as long as the purpose is there.
Well.... tatkala kawan2 dah nak menimang anak, aku ni masih terkial2 mencari cinta. Kes kes kes.....

6 comments:

chah said...

ada lagi.. Emma Faisal Rahimie 501 pn dh kawen.. K.E 506 nk kawin Dec, ada sorang Tengku kelas 510 dh ada anak sorang =) we're old.. really old.. uhuk uhuk

izahAhmad said...

haha betul tu chah.. old and exposed to radiation almost everyday hahaha.. :P

mayat, cinta tak payah cari... cinta datang sendiri :)

sEr|OuSLy {aPai} said...

:(
kalau cinta sudi datang, lama ke nak kena tunggu? T_T

izahAhmad said...

haha.. tunggu sampai tua lol! cariklah! :D cepat sket hehehe

Ammar said...

weh..apis pon dah nak btunang dah nih~ ape cher~ sabaq noo..

p/s: cik aYu nak kawin 25-dec nih, nanti aku forward kad kawin

somebody said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody