Saturday, April 30, 2005

Chapter 27 - The Profound Happiness

Whazzup mate? Yeah... still malas nak blogging, tapi sbb tunggu download anime yg makan masa sejam lagi nak siap, so in the mean time aku pon merajinkan diri tulis blog. Skarang dah ramai yg meng'blog'kan diri mereka. Bagi aku, blog ni mcm tulis jurnal la jugak. Still remember masa kat asrama dulu ada satu log book yg diorang letak kat pejabat so budak2 nih dapat mengutarakan pendapat2 bernas (biasanya yang kata2 x puas hati, tikam sana dan sini serta melahirkan kata2 cinta). So, everyday mesti ada new entry. Adala nama2 yang aku masih ingat. Sume dalam tuh pakai nickname, so kiranya aku membuat tekaan kasar saje. Even aku pon join same tapi x la sekerap mamat dEandy tuh. Btw, im using "qwerty" as my nickname dan aku bukanlah nama besar dalam log tu coz yg tulis tu besanya dak2 yg powerf english ataupon dak2 english society, drama, etc. and im not one of them. Akupon bukannye glamer masa asrama dulu. Senyap2 je duduk kat dorm ngan kelas. Huhuhuhu.....Hehehehehe...

Well, im bored to death now. Tapi malas nak keje sepanjang cuti ni. Did I mention yang aku x penah ada working xp? Yeah, im proud of it. Dikala member aku sebok buat part time, aku sebok menambahkan bil elektrik kat umah. Seblom cuti berkobar2 aku nak buat itu dan ini, tapi bila dah cuti rasa malas plak. Masa plak rasa cepat je berlalu. Mana x nye, bangun dah tengahari. Muahahaha..... Lepas bangun je kena hantar adik aku gi kelas kat British Council. pastu lepak2, main komputer, surf internet.... petang gi main basketball. Malam sambung layan pc balik. Itu jela keje aku cuti nih....Kehidupan pelajar bercuti yang terlampau.

Chow.

"'Blackmail' is such an ugly word. I prefer 'extortion.' The 'X' makes it sound cool." -Bender, Futurama

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody