Tuesday, February 15, 2005

Chapter 16 - The Long Absence

Wahlau.... lama giler x update. Nearly a month. X bz mana pon.... Kay la, to sum up events that happened after the previous post:

> Raya Haji balik kampung kat Penang. Went there for about 5 days. Nothing much happen, just gi tengok wayang ngan cousins, teman mak gi shopping, gi Padang Kota, makan nasi kandar.... tu je la. Actually, balik pon sebab sedara aku buat majlis korban. Nak jugak aku pegi tengok. 1 more thing... ada brader kewl yg best kasi nasi lemak free each time aku beli nasi lemak kat dia. Dah la sedap, dapat free lagi. Kacau aku punye program diet je. Huhuhuhu....

> Pastu kelas start...cam besa la, pegi kelas, ponteng, test quiz, bla bla bla......

> Majlis hantar tanda (9 . 2 . 2005) cousin aku yang dari Penang kat Bangsar dengan cousin aku lagi satu. Actually, both of them are divorcees. Yang laki tu cousin belah mak aku while yang pompuan tu cousin belah bapak aku. They met during my bro's wedding and fell in love on the first sight. Then they went out together couple of time and found themselves sooo in love. Isn't it nice?! Ayat ni dipetik daripada diorang sendri: "Love is faster than time". =]

Majlis kawin diorang InsyaAllah akan dilangsungkan dalam bulan 6 karang....

> Berita sensasi!!! Aku tengah injured hasil bermain basketball petang semalam. Usually kena kat kaki kiri, but this time kena kat kaki kanan. I dont know what happened actually, maybe salah landing, maybe landing atas kaki orang but 1 thing I did remember was the cracking sound. Horrifying.. Pastu my dad bawak orang gaji makcik aku yang pandai urut semalam. Pergh...sakit dowh... X tau nak cakap samada semakin baik or not. Biasanya kalau kena, that particular day mmg x rasa sakit, tapi bila bangun esoknya....huhuhuhu...... Rite now I can't even apply pressure on my right heel. Nak jalan pon susah. X tau camne nak balik Shah Alam japgi....

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody