Sunday, January 16, 2005

Chapter 15 - Boy Day Out

hallu.... Wah... lama la x update. What can I say, sejak-2-menjak ni mmg aku melekat kat hostel je. Malas nak balik la plak. Tapi skang dah balik dah.... giler la x balik sebab tgh cuti mid-term nih. Dengan harapan, nak bantai cuti habis-habisan pastu baru pulun study. Ye la...result last sem aku pon bukan excellent. So, that's the idea....for now....hehehehe

Satu hari tadi kuar ngan my bro and sis. Cadang nak gi OU, tapi tengok org Q nak parking, trus putus semangat. Dah abih tawaf OU tu aku drive, tapi parking asyik full je. lastly, kitorang decide gi Ikano je. Dalam tuh pon memacam ada. Kedai sebijik dah la besar2. Lenguh berjalan je. Lepas abis round dalam tu, gi plak Curve. Seblah je. Dalam tu ada Echo Park. Saje je rasa nak masuk. Tau2 jumpa member basket kat Sri Gombak dulu. Dulu keje Jun Saito kat Sg Wang, pastu kena transfer ke situ. Bukan apa, nak crite dalam Echo Park tu ada small half-court basketball. Itu saje. Aku x la test power. Segan ah.

Chow dulu. Abg aku ajak gi Uptown. Aku cakap kat dia, sana byk kasut(ciplak la.. Tapi cam real). So, dia nak survey la tu. Kalau ada yang berkenan, aku pon nak.

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody