Sunday, September 24, 2006

Chapter 99 - Midday Breakfast

It's been a week since Petronas Cup. Nothing much to brag as we got last place in that tournament. Sad huh?! Yeah, we sucks, but it was one hell of experience; priceless I might say. The fun thing was, kitorang duduk kat hotel for the whole week and forget everything except basketball. The hotel is not bad at all though bilik aku xde tingkap, yang mana menyukarkan aku untuk bangun tido (<-- xde beza pkl 6 pagi ngan 12 tghari). Hotel lak betul2 atas Petaling Street, so every time nak ke stadium mesti lalu PS dan everytime lalu situ mesti ada orang hulur booklet DVD blue. Anyway, jangan beli DVD blue kat PS because sewajibnya korang kena tipu. Based on my friend punya experience, cina PS tu kelentong giler babi sampai korang kena beli DVD blue yang x memuaskan hati dengan harga ratusan ringgit. Pendek cerita jangan beli trus, right? X elok layan blue ni (<-- Ramadhan mode). Lagi satu, bila nak shopping kat sana, usha bleh tapi jgn menyusahkan cina kedai tu. Meaning, kalau nak usha sekalipun, xyah sruh cina kedai tu amikkan atau check stock. Sewajibnya dia akan masukkan dalam plastik dan sruh korang beli. Macam haram kan??!!
Results for petronas cup :
1-Penang
2-Selangor
3-Johor
.
.
13-Melaka

Balik saje dari petronas cup, aku kena selsema dan batuk2. Mana x nye, lepak dalam hotel yang sejuk, kuar2 je panas tropika. Mau luluhawa aku dibuatnya. So, since aku susah nak baiki dari selsema dan malas lak nak makan ubat, sampai skrg aku dok selsema (<-- tapi aku pose tau...).

Last week (to be exact, thursday), router aku disambar kilat. Miraculously, mende alah tu dah ok. Before this, router tu dah kena sambar kilat. Luckily warranty tu valid lagi dan kitorang pon hantar baiki. But this time, kitorang dah mati akal bila kena kilat sbb warranty dah abis. So we decided to buy a new one. Malam tu plak tetiba dia hidup balik. I was like, Wow... Magic betul. So, belilah barangan network jenama 3Com nih.... Huhuhuhhu

OK. Aku nak ucapkan selamat berpuasa to all. Dah besar2 ni xperlu la nak ponteng. Kepada kawan2 yang muka cam bapak orang tu, xpayah la gi drive-in McD pastu order kid's meal dengan alasan beli untuk anak kat umah tapi hakikatnya korang yang lahap. Kui kui kui...

:: G Talk ::

:: ViD bOx ::


Wonderboy? - Nobody